Van ötletetek, hogy lehet a Google keresőnél kiiktatni, hogy az IP-címemet beazonosítsa és az alapján dobjon ki keresési eredményeket?
Hollandiában vagyok (de akár Kamcsatkában is lehetnék, tehát ez végül is mindegy). Akár mit csinálok holland eredményeket dob ki, s ezt minden esetben kultiválom, pl. ha nemzetközi vagy épp angol oldalakat szeretnék. Amúgy google.com van beállítva alapkeresőnek s mégis .nl-es dolgokat dob ki, mivel beazonosítja a retek az IP-címemet. Ezt látom legalul, de nem tudom kiiktatni. Kipróbáltam a google.com/ncr-t is, de utána ugyanúgy holland eredményeket dob ki.
A Google Support egy nagy ürülék. Ott nem találtam erre választ. Valószínűleg, mert ez nem az ő érdekük. Próbáltam őket felhívni, de retek módra a Google Supporthoz irányítottak, ahol csődörnemiszerv sincs leírva. B***tak segíteni, mert csak üzleti ügyfelekkel foglalkoznak telefonon.
Szóval, ha valaki tud megoldást, megköszönném.
Szia.
Ird a keresés után a következőt :
+site:com (illetve a com helyett azt, hogy hol szeretnél keresni).
Itt a wiki-t kerestetem a .gr-es honlapokon : [link]
Sok sikert.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!