Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehetséges, hogy lekorlátozta...

Lehetséges, hogy lekorlátozta a wifimet?

Figyelt kérdés
A elmúlt időben nagyon lelassult a laptopomon a wifi.Arra gyanakszom,hogy a tesóm a gépen valamit állított,lekorlátozta a wifimet.Érdekes mód Ő vígan fifázik meg CS:GO zik,de én mostanában még torrentezni sem tudok,mert 100kb/sec el szed,a megszokott 7-8 mega helyett.Lehetséges ez?
2016. jan. 30. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges.
2016. jan. 30. 15:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Valaki tud rá valami megoldást?
2016. jan. 30. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a szolgáltató korlátozta le. Nálam ez volt UPC-nél. Speedtest 1.2 MBps, torrent 100 kBps. Ott is hagytam őket a csába :)
2016. febr. 2. 14:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Az ember fizet egy "termékért" aminek fokozatosan romlik a "minősége",de hónapról hónapra ugyanazt a pénzt persze elkérik érte.Nem hiszem,hogy erre nincs semmiféle törvény...Az ilyen vállalatok vezetőivel kellene megtölteni pár börtönt.
2016. febr. 3. 23:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Amerikában van, ez a "net neutrality", óriási balhé volt miatta, de kiharcolták, hogy a szolgáltató ne korlátozhassa az elérést bizonyos szolgáltatásokhoz (ugyanakkor ott se fenékig tejfel az élet, mert a jogvédő irodák IP cím alapján simán beazonosítanak és be tudnak fenyíteni).

Európában meg csak a maszatolás megy, vagy a pénztárcájával szavazhat a felhasználó, ahogy én is tettem. T-Home drága, de hozza a hirdetett sebességet torrenten is.

(Azért ha jól sejtem, Te sem csak Linux disztrókat meg középkori trubadúrénekeket töltesz le torrenten, úgyhogy a törvényesség kérdését sztem annyira nem érdemes firtatni... :P)

2016. febr. 4. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!