Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon a jelentést mikor...

Facebookon a jelentést mikor ellenőrzik?

Figyelt kérdés

A volt barátommal csúnyán összevesztem. Neki egy ismerőse, akivel nem ismerősök facebookon kiírt rólam egy tartalmat, ami egyrészt nem igaz, másrészt pedig semmi joga hozzá, ugyanis nincs sok köze hozzám. Elég ciki, mert ország-világ látja, és jó lenne, ha nem látná minden ismerősöm. Oké, hogy jelentettem, hogy sértő, de mikor fog intézkedni a facebook? És egyáltalán leszedi, vagy nem minden esetben?

Tehát a nevemet is hozzá írta, és sértő, trágár szavakkal illetett meg. Amit én nem engedélyeztem. Tegnap jelentettem..de még semmi.

2016. jan. 30. 14:51
 1/1 s55 ***** válasza:
Általában néhány napon belül kapsz visszajelzést hogy leszedték-e.. Esetleg próbáld meg újra jelenteni
2016. febr. 2. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!