Mitől gyengült le a wifi vétel?
1.
A driver-t ellenőrizném elsőnek. (az XML hiba arra utal, mintha hibásan töltődött volna le)
Próbáld újra, illetve ellenőrizd, hogy biztosan a jó laptop típust adtad-e meg.
2.
Ha nagyon rosszhiszemű akarok lenni, akkor ki is cserélhették, vagy elektrosztatikusan valami kisült - bár ez nem valószínű.
Azért valamilyen információ-kiolvasó programmal (HWiNFO, Speccy, AIDA64 stb.) nézd meg mi a wifi pontos típusa. Megfelel-e a letöltött driver-nek.
3.
A wifi kártyákon két antenna-csatlakozó van MAIN és AUX:
Lehet hogy megcserélték, vagy nem nyomták rá rendesen, esetleg ha 1db antenna kábel van (pár régi modellnél előfordul), akkor a másikra rakták vissza.
A wifi-hez a legtöbb laptopnál általában elég egy fedőlapot levenni (1-2 csavar szokta rögzíteni) nézd meg jól van-e rajta:
Köszönöm a segítséget. A két antenna volt a hiba forrása! Egyik kábel sem volt rányomva. A nagy szakik! Még a tisztítás napján vissza vittem mert mikor haza hoztam és kérte a töltőt észrevettem, hogy nem tölt. Akkor is elfelejtettek visszanyomni valamit. Másodszor meg már nem volt képem vissza vinni. De többet sem viszek oda semmit.
Még egyszer köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!