Facebook-tól imént írt hogy "Kérjük változtasd meg a neved. " Megtettem, de személyazonossági igazolványt is kértek, amit szintén elküldtem nekik. Hány nap kell nekik amíg újra aktiválják a fiókom?
A facebooknak miután elküldtem a személyazonosítóm és a nevem kitöltöttem, azt a választ kaptam emailben hogy:
"Hi,
Köszönjük a bejelentést. A megadott információkat megvizsgáljuk, és hamarosan jelentkezünk.
Addig is közösségi alapelveink átolvasásával tájékozódhatsz részletesebben arról, hogy a Facebookon mi megengedett, és mi nem:
Méltányoljuk a türelmedet."
A kérdésem, hogy ez általában meddig tart nekik? Mert már kezd idegesíteni hogy órák teltek el és az ismerőseim nagy részével nem tudok kapcsolatba lépni.
Lehet, hogy a bankkártyaszámodat is bekérik majd, és anyukád leánykori nevét.
A személyidet postán küldted?
Jobb lett volna valódinak tűnő nevet megadni, amikor
létrehoztad a profilt.
Ha ennek ellenére személyit kérnek, akkor egy photoshop-olt
képet kell róla küldeni.
Hát a válaszok száma ugyan nem sok, de annál okoskodóbb.
A mi a valódi nevet illeti: Nekem tegnap délután jöttek ezzel. Már többször is küldtem nekik adatot magamról (persze okosan).
Szóval ami a rendes nevet illeti, csak nekem van egy jó pár ismerősöm, aki nem a rendes nevét használja.
Én speciál a saját nevemen voltam annyi toldalékkal, hogy "...és családja".
Ha ez gond akkor csesszék meg magukat.
Kezdem kiépíteni a Google+ -os közösségi életemet, mert ilyen baromság most másodszor fordult elő.
Lassan 24-órája nem tudok belépni, közbe meg kapom mail-be az értesítéseket, hogy ki mihez szolt hozzá.
Szóval akkor az eredeti kérdés érdekelne, hogy mikorra állítják vissza???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!