Valaki segítene nekem egy instagrammos kérdésben?
Figyelt kérdés
Kb 1 hete blokkoltam ott egy személyt. Viszont ha a keresőbe beírom a nevét ugyanúgy látok mindent. Posztokat,követőket,követett embereket. Viszont most azt vettem észre,hogy eddig a nevem ott szerepelt a követett embereknél hiába Én már nem követem,blokkoltam is. De most már nincs ott a nevem. Ez miért van?2016. jan. 23. 12:21
1/1 anonim válasza:
Az alapján, amit leírtál, én úgy gondolom, hogy ő már nem látja a te képeidet és nem tud követni sem, tehát mindent jól csináltál, sikerült. :) (Ettől függetlenül te még mindig ugyanúgy látod őt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!