Mit jelent:The Adobe Acrobat/Reader that is running can not used to view PDF files in a Web Browser. Please exit Adobe Acrobat/Reader and exit your Web Browser and try again?
Miből lépjek ki?Mit kellene csinálnom?
Nem volt megnyitva semmi sem.
Rengeteg dolgot egyátalán nem tudok megnézni,mert nem nyitja meg,hanem ezt a szöveget írja ki.
Nagyon megköszönném,ha valaki segítene!
(Sajna nem értek hozzá!)
A feltelepített Adobe Acrobat Reader nem alkalmas arra, hogy a böngészőben (pl. Internet Explorer) pdf fájlokat tekintsen meg. Valószínűleg azt akarja mondani, hogy a beépülő plugin, ami a böngésző ablakában nyitná meg a pdf dokumentumot, nem tud futni. A lehetőség, hogy a jobb gombos menüből a Cél mentése másként parancsot választod és lemented valahová amit megnézni akartál, és onnan dupla kattintással az Acrobat saját ablakában nyitod meg, nem a böngészőében. Ha bármi baj van, az Acrobat "újratelepítése valószínűleg megoldja a problémát". :-)
Remélem tudtam segíteni...
Szia!
Nagyon köszönöm neked!
Olyan rég szenvedtem már emiatt.
Kitöröltem-újratelepítettem!
Most már minden oké!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!