Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent:The Adobe Acrobat/R...

Mit jelent:The Adobe Acrobat/Reader that is running can not used to view PDF files in a Web Browser. Please exit Adobe Acrobat/Reader and exit your Web Browser and try again?

Figyelt kérdés

Miből lépjek ki?Mit kellene csinálnom?

Nem volt megnyitva semmi sem.

Rengeteg dolgot egyátalán nem tudok megnézni,mert nem nyitja meg,hanem ezt a szöveget írja ki.

Nagyon megköszönném,ha valaki segítene!

(Sajna nem értek hozzá!)

2010. márc. 27. 19:19
 1/2 anonim ***** válasza:

A feltelepített Adobe Acrobat Reader nem alkalmas arra, hogy a böngészőben (pl. Internet Explorer) pdf fájlokat tekintsen meg. Valószínűleg azt akarja mondani, hogy a beépülő plugin, ami a böngésző ablakában nyitná meg a pdf dokumentumot, nem tud futni. A lehetőség, hogy a jobb gombos menüből a Cél mentése másként parancsot választod és lemented valahová amit megnézni akartál, és onnan dupla kattintással az Acrobat saját ablakában nyitod meg, nem a böngészőében. Ha bármi baj van, az Acrobat "újratelepítése valószínűleg megoldja a problémát". :-)

Remélem tudtam segíteni...

2010. márc. 27. 21:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon köszönöm neked!

Olyan rég szenvedtem már emiatt.

Kitöröltem-újratelepítettem!

Most már minden oké!

2010. márc. 28. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!