Miért, és hogyan tudnám visszaállítani az instagramot?
"én semmi olyasmit nem tettem fel, nem írtam amivel ezt elértem volna"
Hát pedig de. Egyébként honnan tudod, hogy nem sértetted? El sem olvastad a használati feltételeket és szabályokat...
Igen is van olyan, hogy ők tévednek és letiltanak. Nekem is ilyen problémám volt. Újra lett frissítve a telefonom és mikor próbáltam ismét belépni nekem is azt jelezte, hogy emiatt tiltottak.(szintén Windowsos telefonom van)Ezután írtam a supportnak ( itt tudod megtenni: [link] )
Pár óra múlva választ is kaptam, először elküldtek egy kódot és arra kértek hogy azt írjam le egy fehér papírra a teljes nevemmel és csináljak egy képet amin azt fogom és az arcom is jól látszik. Ezzel kellett igazolnom, hogy az valóban az én fiókom. Miután ezt elküldtem rá 3-4 napra jött a válasz hogy valóban ők hibáztak valamit és vissza aktiválták a fiókom. :)Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!