Mitől lehet az, hogy ha elkezdek letölteni valamit, akkor egy kis idő után megszakad a net kb 30 másodpercre, majd ugyanúgy megy tovább? Ez sokszor megismétlődik.
Figyelt kérdés
Routerrel(D-Link) van szétosztva a net.2010. márc. 27. 13:21
1/4 anonim válasza:
Nem írtad le, hogy milyen típusú internet-hozzáférést használsz. Nekem ADSL internetnél volt ilyen probléma, amiatt, mert 8M-es volt a sávszél amit nyújtott a szolgáltató, de nem bírta a vonal, ezért picit volt net, utána megszakadt a kapcsolat, és ez ismétlődött. Én kábelnetre váltottam, ott nincsenek ilyen gondok, tökéletesen üzemel, és gyors is.
2/4 anonim válasza:
Ismerős én is nagyon sűrűn megszakadok persze ha torrentezek amúgy nem, meg itt ez a szar "p2p" korlát nekem T-home DSL netem van /túlléptem az x Gb korlátot/ és ezután a torrente csak alig pár "kb/s" al jön :@
3/4 anonim válasza:
Előző vok, jah és nekem is D-link a routerem
4/4 A kérdező kommentje:
Externet ADSL-em van 15 Mbit/s-os.
De nekem ezt csak mostanság kezdte el kb 2 hónapja előtte tökéletesen működött.
2010. márc. 27. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!