Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » És most hogyan tovább? Nem...

És most hogyan tovább? Nem csatlakozik.

Figyelt kérdés
Szóval kezdem az elején.. Újra lett telepítve egy kisebb méretű laptop. Eee ASUS laptop Intel Atom N450 proci. Újratelepítés után nem akar csatlakozni az internethez.. Azt írja rossz a jelszó, ami lehetetlen, mivel már 2 telefonon és egy másik gépen próbáltam azzal a jelszóval és azokon működött. Telepítettem lan drivereket, az sem oldotta meg a problémát (másik gépen ez működött régebben). Viszont most jön a csavar. Ha a telefonomról osztok meg wifit akkor tökéletesen tud hozzá kapcsolódni a laptop. A saját itthoni routermehez pedig nem? Ez miért lehet? A másik az, hogy két telefon és egy gép van használva a routerrel, szóval nem lehet az hibás. Ezzel most mit kezdjek?

2016. jan. 17. 13:41
 1/1 Reiber Péter ***** válasza:

Nem "lan", hanem "wifi" driver kellene másik, a "lan" az én értelmezésemben a vezetékes hálózati dugasz.

Egyébként meg vezetéknélküli hálózatból sokféle létezik, többféle titkosítással, beállítással.

Lehet azon a csatornán nem megy jól, ahol az otthoni routered van, lehet a wpa2 titkosítást nem támogatja normálisan, akármi.

Nem ártena tudni, milyen oprendszer ez, amivel nem megy, és mi volt rajta amíg ment. Sok kártyának nincs normális win8 drivere még mindig sajnos, 7 vagy xp alatt csont nélkül mennek.

Néha csak az segít, a wifi chip gyártójától közvetléenül kell a legújabb drivert megtalálni, letölteni, felkényszeríteni, és csodák csodája, már működik is.

Ezt viszont így csak hozzáértő tudja megcsinálni, te csak rontani tudsz rajta, ha felteszel valamit, ami tök nem odavaló, összeomolhat az egész rendszer.

2016. jan. 17. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!