Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Laptopon benyaltam egy vírust...

Laptopon benyaltam egy vírust mit tegyek?

Figyelt kérdés
eddig avastom volt próba verziós. letöltöttem egy ddl filt-t amibe vírus volt. MTV20151125 mappába telepített valamit, van egy uninstal file amit nem tudok használni, nem tudom letörölni. most van egy nod 32 lincencelt 2018 ig és kiírt egy olyant hogy talált kártevő 34 =ebből törölt 9) mit tegyek mit csináljak. a keresést még nem fejezte be.
2016. jan. 17. 05:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha befejezte a keresést és törölt minden kártevőt, akkor nincs más dolgod.

Ha maradtak vírusok, vagy férgek, akkor töltsd le a Malwarebytes Anti Malware Free-t, majd végezz el egy "mélyvizsgálatot".

Azok az elemek, mappák, zárolt folyamatok, amelyeket pedig nem tudsz törölni, azokat feloldhatod és el is távolíthatod az IObit Unlocker nevű programmal. Be is tud épülni a környezeti menübe (jobb egérgomb).

Továbbá: csak azokat a mappákat, fájlokat töröld, melyekről 100% tudod, hogy nem rendszerfájlok, hanem a fertőzött állomány helyei. Feladatkezelő segít beazonosítani a gyanús, ismeretlen folyamatokat, jobb egérgombbal meg is nézheted, hogy az adott folyamat mely mappából indul. Ezt kellene törölni az általam említett eszközzel.

2016. jan. 17. 05:48
 2/13 anonim ***** válasza:
nod 32 lincencelt 2018 ig ez nem valami torrentről letöltött feltört verzió ugye?
2016. jan. 17. 09:08
 3/13 anonim ***** válasza:
#2: Dehogynem.
2016. jan. 17. 09:20
 4/13 anonim ***** válasza:

basszus gyerekek hát ennyire nem lehettel naívak

ott van a hivatalos oldalon letöltöd

[link]

kérsz rá havonta kódot kb 3perc havont

2016. jan. 17. 11:35
 5/13 anonim ***** válasza:

Ezt futtasd le: [link]

Ez pedig a GYÁRTÓ honlapjáról a 30 napos próbaverzió, ehhez kereshetsz a lejárat után újásgkódot, vagy vedd meg egy évre.

[link]

2016. jan. 17. 13:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Torrentről leszedett, 2018-ig FIX kód hamis, az ilyen védelem kutyagumit sem ér! Tudnod kell, hogy a valódi gyártója ezeket a hamis szervereket sorozatosan letiltja, a licenszelést is bonyolultabbá tette (vásárolt kódnál is!). A tűzfalas Eset Smart Security teljes behatolás-megelőző rendszere le van tiltva hamis kóddal. Mit véd? Semmit.
2016. jan. 17. 13:06
 7/13 A kérdező kommentje:
nem torrentről szedtem le hivatalos oldal és barátomtól kaptam egy kódot ami eddig érvényes. egy file-t nem tudtam letörölni. majd nemsokára megírom hogy mi lett
2016. jan. 17. 16:32
 8/13 anonim ***** válasza:
[link] ide küld el lehetnem is vírusos
2016. jan. 17. 18:31
 9/13 anonim ***** válasza:

És a barátod talán a szlovákiai Esetnél dolgozik?

Feltört vacak, mert a gyártó cég valódi kódos védelme SOHA nem enged be egy vírust sem. Valódi kóddal állandó kapcsolatban van a gépedre telepített védelem a gyártó szerverével. Nemcsak téged, a barátodat is átverték, mert a FIX kinai, kazah, orosz stb. hamis szerverekhez kapcsolódik. Annyit is ér.

2016. jan. 17. 19:26
 10/13 anonim ***** válasza:

"ESET PureFix v2.03 (Crack) by Zubair Khalid".

Valami ilyen hamis vacak lehet.

2016. jan. 17. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!