Szerinted milyen sebességű netre van szüksége 2 nyugdíjasnak, ha csak e-mailezünk, böngészünk, néha Skype-t használunk, esetleg megnézünk valamit a youtube-n, csekket utalunk, stb?
Figyelt kérdés
Régebben évekig 5, majd 10 megás volt, jelenleg 30-as van, de én nem találok köztük semmi különbséget. Most meg ránk akarják dumálni az 50-est, meg a 120-ast! Szerinted mennyi kell minimum, nem mindegy, hogy a nyugdíjból mennyit költünk ilyesmire! Semmi letöltés, nem gyűjtünk semmit!Van persze wifi, hogy a nejemmel egyszerre tudjunk netezni.2016. jan. 16. 20:12
2/6 dirtboy válasza:
azt is meg kell nézni hogy egyáltalán lehet e olyan sávszélesség a háznál.
nekem is volt 20as akkor még az volt a max a faluban de itt a háznál már csak 1,6megával tudtam max letölteni.
korszerűsítés után,optikai kábellel lett 30as netem és mindjárt 3,6megával tudok leszedni.
szóval nem biztos hogy gyorsabb is lesz a net attól hogy szerződés szerint 50es csomag lesz.
de arra amire kéne a 30as is bőven jó.
3/6 anonim válasza:
Nekem egy megás netem van, ugyanezeket használom, sőt még dolgozom is ezzel.
4/6 Gábor_79 válasza:
A 10 megás (megabites) is elegendő, ha azt stabilan küldik. Mifelénk mindig is ilyen volt. Utólag nem lehet növelni, ha kevésnek bizonyulna? Vagy hűségidőhöz kötik?
5/6 A kérdező kommentje:
Az átviteli sebességet nem kötik hűséghez, csak lejárt az előző 2 éves hűségünk, és most kellene döntenünk, hogy melyik szolgáltatótól rendeljük a következő csomagot, és főleg milyet? Nekünk TV+NET+telefon kellene, eddig az Invitel lenne a legjobb, csak attól tartok, hogy szép lassan el- ellopnak egy-két fontos csatornát, amit később csak plusz pénzért vásárolhatok vissza egy kisebb csomagban. Ezt a T-Home is eljátszotta velünk. Ez persze szemétség, de sajnos joguk van un."csatorna kiosztás módosítására". Göd-ről van szó, van bőven választék szolgáltatókból, csak tudjam követni!
2016. jan. 16. 21:40
6/6 Gábor_79 válasza:
Nálunk nincs nagy választék, de inviteles vagyok szintén. Itt a maximális internet is gyatra. Most nem nézek utána pontosan, de nagyban függ a kiépítéstől. Nem érte meg nekik. Kénytelen voltam másik szolgátatót is nézni. TV -nél a csatornakiosztás változtatgatása nem volt jellemző rájuk eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!