Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Segítene valaki, aki ért a...

Segítene valaki, aki ért a Facebookhoz?

Figyelt kérdés
Szóval, jelölt egy idegen. Ráírtam, hogy honnan ismerem. Mire vissza írt már leesett honnan ismerem. Nem akarom visszajelölni, és a válasz levelét se bontottam ki. Ezek után, ha nem jelöltem vissza csak levelet írtam neki... A kérdésem az lenne, hogy láthatja e ha be vagyok jelentkezve és a többi dolgom?

2016. jan. 15. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is: Az adatlapodon szinte mindent látni lehet, ha te úgy állítottad be. Beállítások, Adatvédelem, Idővonal és megjelölés, Névjegy, stb. Ezeken a helyeken tudod személyre szabni. Ebben más nem segíthet, magyarul minden le van írva.

Ha nem igazoltad vissza, és üzenetet váltotok, csak akkor tudja, hogy aktív vagy, ha ír neked és te elolvasod a levelét. Ilyenkor ő kap egy időbélyeget, hogy te mikor láttad. Így tudja, hogy 15:30-kor te fent voltál.

2016. jan. 15. 16:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, sokat segítettél :)
2016. jan. 15. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!