Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Be lehet állítani, hogy...

Be lehet állítani, hogy facebook-on ne tudjon valaki írni anélkül, hogy tiltanám?

Figyelt kérdés

2016. jan. 14. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi van?
2016. jan. 14. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet. A facebook nem a bújócskázás helye. Tiltsd le magad a keresőben és pont.
2016. jan. 15. 04:51
 3/5 anonim válasza:

Pedig be lehet! Amikor az oldalsávban megnyitod a chat ablakot az illetővel, rákattintasz a kis fogaskerékre a jobb felső sarokban, és azt az opciót választod, hogy "üzenetek tiltása". Ekkor ha az illető rámegy az adatlapodra, nem lát olyan opciót, hogy "üzenet küldés", viszont ugyanúgy az ismerősöd marad. Később a biztonsági beállításoknál tudod ezt visszavonni.

A másik opció, hogy ugyanennél a kis fogaskeréknél beállítod, hogy "bejelentés kéretlen üzenetként." Ekkor automatikusan a szűrt üzenetek közt fog landolni, amiről nem fogsz értesítést kapni. Ez utóbbit viszont nem tudom, hogy kell visszaállítani.

2016. jan. 16. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Aha ezek új dolgok, tájékozatlan voltam. Megy a zöld kész.
2016. jan. 16. 22:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Előbbire ma kaptam választ (reggel).
2016. jan. 16. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!