Elég a Windows tűzfal a védelemre?
Figyelt kérdés
Eddig az AVG Internet securityt használtam és a benne lévő tűzfalat, de már a tököm kivolt hogy mindent blokkolt és szenvedni kellett mindennek az engedélyezésével, ezért visszaraktam windows tűzfalra de az avg továbbra is megy tűzfal nélkül. Ha az ember sokat utazik, és benzinkutas meg ilyen nyilvános wifiket használ, abban az esetben is elég a windows tűzfal + avg védelem kombója? Elvileg az avg titkosítja az adataimat.2016. jan. 13. 14:32
1/2 anonim 

válasza:

Én azért egy kulturáltabb tűzfal (pl. ZoneAlarm) mellett nagyobb biztonságban érzem magam. Meg ugye egy jó antivirus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!