VFRMickey kérdése:
Hogy lehet megoldani, hogy a Google térképen a városok mostani neve jelenjen meg, ne a vmikori, amit már nem használnak?
Figyelt kérdés
Sokat használom a térképet,és jó lenne,ha nem a gúglit kellene állandóan bújni,hogy tudjam,mi hol van...2016. jan. 12. 20:10
1/3 anonim válasza:
-tegyél föl ide egy képet a problémádról....
2/3 anonim válasza:
Kicsit furcsállom a problémádat, tekintve, hogy én még ebbe nem futottam bele. Melyik városokra gondolsz?
Továbbá úgy érzem, ha a probléma valós, akkor is csöppet eltúlzod, ugyanis nem tömeges jelenség a városok átnevezése.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát,egyik válasz sem segített...
Rijeka..Opatija..és még sok Horvátországi név,amivel elég sok dolgom van...tehát,ha már én dönthetem el,nem gondolom,hogy bármennyire is eltúlzom a dolgot..lehet,hogy ezért szeretném úgy beállítani a térképet,hogy használni tudjam...mert minden intéznivalóm a jelenlegi neveket használja,a térképen meg egyesével kell beütnöm,ha látni akarom...
Tehát olyan kommentre várok,amely érdemben tud segíteni..
2016. jan. 14. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!