Budakeszin van lehetőség internet beköttetésére?
Köszönöm a cinikus hozzáállást kedves második! Nem gondolom, hogy a kérdésemmel rászolgáltam, mivel nem véletlen fogalmazódott meg. Nem írtam oda, mert gondoltam, hogy a témában KOMPETENS válaszadók reagálnak majd, de akkor most pótolom: CSAK kompetens válaszokat szeretnék, vélemény nem érdekel.
Az összes magyar internetszolgáltató oldalán meg lehet adni a címedet, ezt követően a rendszer ellenőrzi, hogy igénybe tudod-e venni a szolgáltatást. Mindegyiknél nemleges választ adott (bővebben telefonon kellene érdeklődni), de gondoltam hátha választ kaphatok itt a kérdésemre, mielőtt végigtelefonálom az összeset. Ezt is csak azért, mert magam nem vagyok odavalósi, de a közeljövőben szükségem lesz erre az infóra, és hallottam már mind a két verziót.
Buta kérdésre miért vársz értelmes választ?
[link] < ezt nézted már?
Arról nem is beszélve, hogy nagyon nem mindegy, hogy a belvárosról beszélünk, vagy egy tanyáról, ami azért Budakeszihez tartozik, mert bár mindentől piszok messze van, Budakeszihez van a legközelebb.
Budakeszi nagyon bent van a hegyek között, nem tudom, épültek-e újabban tornyok, de régebben a mobilok sem igazán működtek. Vagyis mobilnet felejtős.
Ha van kiépített kábeles hálózat, márpedig ez bárhol lehet, kivéve a tanyákat, majorokat, vannak oszlopok (a házak előtt), onnan pl. a T-Com be tudja kötni, de persze belül is fúrni-faragni kell (ha csőben futnak a kábelek, abba is bele lehet húzni). Aztán hoznak routert vagy wifiroutert is. Menj be valamelyik T-s boltba, jelezd, hogy melyik programcsomag érdekel és kiküldik a szerelőt. Rendszerint digitális telefon és internet néven lehet szerződést kötni, 1 vagy 2 évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!