Melyik oldalon tölthetőek le leghamarabb a legjobb minőségükben a legfrissebb filmek?
Figyelt kérdés
Eddig olyan oldalakról töltögettem, ahol több mint egy hónapot kellett várnom, míg (nem elviselhető) hanem olyan képi és hangi formátumokat kaptam, ahol legalább a kép fele benne volt a fépernyőben.2016. jan. 12. 16:42
1/1 anonim válasza:
Amíg a mozikban megy egy film, addig jóformán sehonnan nem fogod azt letölteni normális minőségben.
Majd ha kiadják DVD-n, akkor kerül fel, de ez általában több hónapba is beletelik.
És ez szerintem így is van jól. A filmek legyártása rengeteg pénzbe kerül. Legalább abban az 1-2 hónapban menjenek el az emberek moziba, és fizessenek a film megnézéséért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!