Itunesról AppStore ról hogyan lehet zenét és alkalmazást venni?
Figyelt kérdés
Tavaly töltöttem be a 18-at. Akkor most csak emiatt nyissak bankszámlát? És ha igen milyet, hogyan milyen lehetőségek vannak?
Mi az a MasterCard vagy paypass vagy Visa?
Hogyan működnek ezek a dolgok? Az áruházban euróban vannak megadva akkor nekem a forintból fogja levonni? A bankszámla nyitásnál mik a feltételei? Ingyenes? És ha nincs fizetésem?
Kérlek segítsetek! Olyannak is örülnek ha valaki saját tapasztalatot írna .
Köszi előre is ;)
2016. jan. 12. 16:32
1/1 anonim válasza:
Vannak kifejezetten fiataloknak szóló számlák. Én pl. OTP Juniort nyitottam, ott nincs számlavezetési díj. Kapsz hozzá egy bankkártyát, és simán kártyás fizetéssel lehet appokat/előfizetéseket venni. A MasterCard és a Visa egyébként kártyakibocsátó cégek, az OTP Juniorhoz MasterCardos kártya van. A bank pedig a forintot fogja levonni, miután átszámolták az eurót. (Nem a legjobb árfolyamon fogják ezt megtenni, de pár eurós appoknál szerintem nincs túl nagy jelentősége.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!