Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Emlékszik még valaki a Visualc...

Emlékszik még valaki a Visualchat-re?

Figyelt kérdés

Melyik chatre mentek át a visusok? Van helyette valami hasonló?

Tudom, hogy már rég bezárt, de egy kedves ismerősömnek anno megígértem, hogyha 18 éves elmúlik, akkor benne vagyok egy személyes taliba, és szerintem már elmúlt, úgyhogy szeretném megtalálni.

Valami ötlet, hogy merre lehetnek?

2016. jan. 11. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy egységesen átvándoroltak volna valahová, meg aztán az sem 100%, hogy máshol ugyanazon a néven regisztrálnának.

Nincs valami más támpont erről az ismerősödről? E-mail cím, név, miegymás?

(Mondjuk nem értem, hogy ha valakivel találkozni akartál, miért nem tartottad vele a kapcsolatot...)

2016. jan. 13. 12:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak a nick nevét tudom, és egy várost. Ritkán jártam fel, havonta 1-2 üzit váltottunk, semmilyen más elérhetőséget nem cseréltünk. Egyszer csak arra mentem fel, hogy megszűnt a chat. Nagyon rám volt kattanva, és elsősorban a fiatal kora miatt próbáltam távolságtartó lenni, mert olyan kis naivok és butusok tudnak lenni, de azóta már 19-20 éves nő lett.
2016. jan. 13. 18:56
 3/4 ShanaFH válasza:
Nicknevet mondasz és talán még lesz valaki, aki szintén rákeres erre a kérdéskörre és még ismeri is. Nekem is maradtak visualchat-es ismerőseim, akikkel még a mai napig tartom a kapcsolatot. Egyikükkel együtt is dolgozom. Na meg nem volt akkora létszám ott, mint más chaten.
2017. jan. 12. 13:13
 4/4 anonim válasza:
Meg lett a hölgy végül?
2019. ápr. 5. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!