Gyakrankevesetkerdez kérdése:
Internetkirályok, van itt aki tényleg ért az internethez? Internetet szeretnék beköttetni, de hogyan, hol?
Figyelt kérdés
3753 az irányítószámom.már nézelődtem mindenhol de nem értek hozzá. Nekem eddig mobilnetem volt.most szeretnék szélessávra váltani.nincs kiépítve a vezetékes telefon vonalam sem.ez baj? Az külön költség ha kiépítik? 3-4 ezret szánnék rá.de az is jó lenne ha előre ki tudnám fizetni egy évre mert láttam olyat is.a kérdésem az hogy hogyan oldható meg, mennyiért és a vonal kiépítés.Telecomot kizárnám 5600 ft/hó2016. jan. 11. 17:44
11/18 anonim válasza:
"itt a faluban sok embernek van telefon, internet"
Próbálj érdeklődni, ők milyen szolgáltatónál vannak.
12/18 A kérdező kommentje:
... Telekom
2016. jan. 12. 10:38
13/18 anonim válasza:
Akkor próbálj egy kisebb díjcsomagot. Neten utánaolvasva arrafelé nincs jobb lehetőség...
14/18 anonim válasza:
A Dunakanyarban lakom, nem olyan régen, bent volt a vezetékes telefon. Itt is a Telekoom a szolgáltató, bementem a boltba, megnéztem, milyen lehetőségek vannak. 20-as választottam, de mint kiderült, ez a kábeles hálózat rossz állapota miatt ebből 10-es lett. Megérkezett a szerelő, megnézte a telefont és elment új bekötési kábelért és hozott wifiroutert is. A ház előtt van az oszlop. Utána beállítottuk a jelszót és rendben működik. Úgy hívják: digitális telefon és internet.
16/18 A kérdező kommentje:
Akkor senki nem tud semmi jót?
Én megtaláltam a legjobbat.
Az anyám jóistenit, mekkora király vagyok!
2016. jan. 13. 06:13
17/18 anonim válasza:
Szomszédok jelszóval nem védett wifije? Az lopás.
18/18 anonim válasza:
A legjobban lefedett mobilszolgáltató "zsebwifijét" érdemes kipróbálni. Annak nagyobb a sávszélessége mint a mobiltelefonnak. Gondolom műszaki paraméterek miatt.
Nekem egy nem túl jól ellátott területen majdnem 20 megabitet tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!