Facebookon lehet pénzt keresni?
Figyelt kérdés
Sokan gyűjtik facebookon a lájkolást, azért pénzt kapnak? Írják, hogy ennyi lájk kell, és akkor ez lesz... Arra gondoltam sportfogadás tippeket teszek fel, egy újonnan készített facebook csoportra, vagy mire (nem értek hozzá),és akkor ezért pénzt kapok.2016. jan. 10. 19:50
1/4 anonim válasza:
Rosszul gondoltad. A facebookon nem lehet penzt keresni, legalabbis nem igy es nem neked.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor, hogy lehet neten pénzt keresni?
2016. jan. 10. 19:54
3/4 anonim válasza:
Munkával. Én már régóta 3D modellezek, pár hónapja pedig úgy döntöttem, hogy áttérek real time enginekre. pl.: Unreal Engine. Hozzá tartozik egy piactér ahova fel lehet tölteni a modelleket, amiket mások megvehetnek a készülő játékaihoz. Most értem el oda, hogy hamarosan fel tudok rakni egy általam készített modellt a marketbe. Természetesen csak igényes modellekre van kereslet.
4/4 anonim válasza:
A 'neten' nem lehet csak ugy penzt keresni, mint ahogy a valo vilagban sem. Munka nelkul hiaba almodozol, ha nincs semmihez valami kulonos tehetseged, ha nem tudsz valamit mutatni az embereknek amit megneznek, amire odafigyelnek (es mindamellett nem halsz bele a 'mutatvanyba'), akkor igen, lehet penzt keresni. Csak ugy, a semmire, lajkolasert, klikkelgetesert senki nem fog neked fizetni. A sportfogadas tippjeidert sem, hiszen ha annyira jo tippjeid vannak, miert nem te magad jatszod meg oket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!