1/13 anonim 

válasza:

Gőzöm sincs, de ha beírom a Google-ba, az lehet, hogy megmondja...
G.
3/13 anonim 

válasza:

Online videotéka, egyelőre Magyarországon nincs ilyen szolgáltatás.
5/13 Trevor. 

válasza:

6/13 anonim 

válasza:

Hopp igazatok van, tavaly olvastam utoljára a híreket. :D
Ettől függetlenül még ma sem látom értelmét, itthon úgyis mindenki lekalózkodik mindent.
7/13 anonim 

válasza:

Lenne értelme, ha legalább feliratot raknának a filmekhez. Még szinkron se kellene. De mivel csak angolul van feliratot meg spéci uton rakhatsz hozzá.. Akkor inkább már letöltöm. ;) (Amúgy befizettem volna, mert annyi pénzt meg ér.. nem drága)
8/13 Trevor. 

válasza:

Biztos jó dolog lehet, meg a 20mbit-es netem is bírná, lehet ki is próbálom...
De ha annyira szar a lejátszója, mint a youtube-nak (HTML5 vagy Flash mindkettő egy katasztrófa), hogy nem tölti, megszakad stb. akkor inkább nem kérek belőle.
9/13 anonim 

válasza:

Azé' a Netflix-ék nem ma kezdték az ipart. Lassan annyi saját sorozatot gyártanak, mint a nagy csatornák. (House of Cards, valaki?)
Egy hónap ingyé' van, menni kell kipróbálni!
G.
10/13 anonim 

válasza:

Csak ne felejtsd el lemondani 1 hónap után, mert automatikusan vonja a pénzt havonta ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!