Firefox: miért tűnt el az intelligens címsor?
Figyelt kérdés
Firefoxot használok, úgy van beállítva a címsor, hogy ha elkezdtem begépelni, hogy pl. "aw", akkor lenyílt egy lista, ahol megjelentek azok az oldalak amiket megnéztem és így kezdődött a címük, pl. "awesomefoundation.org" és az Enter megnyomása közvetlenül a megadott oldalra vitt.
Ma bekapcsoltam a gépet és ez a funkció megszűnt, akármit írok be, nem csinál semmit, pedig a Beállításoknál be van állítva hogy jegyezzen meg mindent és megjelenjenek.
És baromi idegesítő, hogy ha többször vissza akarok menni egy oldalra, akkor betűről betűre újra kell gépelnem...
Miért van ez? És hogy tudom visszaállítani?
2016. jan. 10. 14:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!