Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Azt írja ki ha belépek a...

Azt írja ki ha belépek a böngészőbe és beírok valamit, hogy a védelmem érdekében blokkolta a google.com oldalt mert nem biztonságos. Lehet lemásolták. Mi a baj?

Figyelt kérdés
Végigfuttattam a víruskeresőt nem talál semmit. Letöröltem a böngészőt, újratelepítettem 2 fajtát de így is ugyanezt írja ki. Néhány oldalt pl www.hasznaltauto.hu hiba nélkül megjelenít. De pl. www.facebook.hu vagy www.gmail.com, www.google.hu már ezt a szöveget dobja ki. Szerintetek mi lehet a baj?

2016. jan. 8. 19:50
 1/9 csigusz27 ***** válasza:
Dátum be van állítva?
2016. jan. 8. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Töröld a vírusírtót és keress másikat.
2016. jan. 8. 19:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen be van állítva a dátum. Miért egyébként az is szokott ilyen problémát okozni?
2016. jan. 8. 19:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Melyik vírusitót ajánljátok? Mégis vírus lehet?
2016. jan. 8. 19:57
 5/9 csigusz27 ***** válasza:
Persze ,próbáld ki állítsd át 2005-re
2016. jan. 8. 19:58
 6/9 csigusz27 ***** válasza:
Most milyet használsz? nekem avast van és meg vagyok vele elégedve
2016. jan. 8. 20:00
 7/9 A kérdező kommentje:
AVG volt, az sem talált semmit, majd letöröltem és feltelepítettem a Pandát. De itt sem jelentett vírust.
2016. jan. 8. 20:04
 8/9 A kérdező kommentje:
A dátum volt a baj, köszönöm szépen!!!
2016. jan. 9. 16:51
 9/9 Szuprics Attila válasza:

-Ha az eddig használt "vírusírtóid", tűzfalat is használtak, a windows sajátja helyett, akkor átszabták az Ő értékeikre!

-És ez bizony nem egyezhet a Microsoft beállította értékekkel, vagyis a tűzfalad beállításainál lehet a gondod! Nézd át, de nagyon okosan, csak azt piszkáld amit értesz.Viszont van visszaállítás alapra! A döntés a Tied, segíteni próbáltam!

2016. jan. 10. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!