NCORE első használat?
Torrent kliens? Ugye nem az a fos utorrent?
Ha az akkor töltsd le a deluge-ot vagy a qbittorrent-et.
Igen, cc-re regisztráltam. Már elindult a letöltés, de továbbra is azt írja 3 trackernél (DHT, helyi peer felderítés, peer kicserélés) hogy nem engedélyezett.
3.4.5-ös torrent-et használom, de lehet lecserélem, ha a másikat ajánlod,mert én sem vagyok 100%-ig megelégedve vele.
Köszönöm a válaszokat!
meszike91 ajánlásával egyetértek.(én a qbittorrent-et használom.) Rendesen állítsd be, mielőtt elindítod.
A DHT-t addig is kapcsold ki a uTorrenten, amíg az újat fel nem telepíted.
Köszönöm a tanácsokat!
Lehet kipróbálom a qbittorrent-et.
Ha már így felhoztad, a beállításoknál mire kell figyelni, vagy semmi komoly? Ha nagyon macerás, bonyolult, akkor maradok utorrent régebbi verziójánál. Azt jobban ismerem.
A qbittorrent hasonlít a legjobban a uTorrentre. A beállításokkal sem lenne sok gondod, ha ismered a uT-et.
De ha a uTorrent-nél akarsz maradni akkor #4 által is ajánlott 2.2.1-et töltsd le. Amíg Win-es voltam, én is azt használtam, pedig már akkor is a 3.x verziónál járt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!