Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NCORE első használat?

NCORE első használat?

Figyelt kérdés
nCore-on most jutottam meghívóhoz. Le akarok tölteni valamit de a torrent azt írja az állapotnál, hogy peerek keresése. A trackereknél pedig 3 helyen azt hogy nem engedélyezett, az utolsónál pedig azt, hogy gépnév nem található. Nem rég regisztráltam (kb. 30perce) az lehet a gond, vagy valami más?

2016. jan. 8. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Három trackernél is írja? Hová regisztráltál: .cc-re ?
2016. jan. 8. 16:23
 2/8 meszike91 ***** válasza:
39%

Torrent kliens? Ugye nem az a fos utorrent?

Ha az akkor töltsd le a deluge-ot vagy a qbittorrent-et.

2016. jan. 8. 16:30
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen, cc-re regisztráltam. Már elindult a letöltés, de továbbra is azt írja 3 trackernél (DHT, helyi peer felderítés, peer kicserélés) hogy nem engedélyezett.

3.4.5-ös torrent-et használom, de lehet lecserélem, ha a másikat ajánlod,mert én sem vagyok 100%-ig megelégedve vele.

Köszönöm a válaszokat!

2016. jan. 8. 17:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó az uTorrent is, csak nem szabad az újabb verziókat használni. Cseréld le egy régebbi verzióra, én a 2.2.1 verziót használom. A DHT meg a peer csere azért nem engedélyezett, mert az nCore egy zárt tracker. Azzal nem kell foglalkoznod.
2016. jan. 8. 17:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

meszike91 ajánlásával egyetértek.(én a qbittorrent-et használom.) Rendesen állítsd be, mielőtt elindítod.

A DHT-t addig is kapcsold ki a uTorrenten, amíg az újat fel nem telepíted.

2016. jan. 8. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 válaszával is egyetértek(ez egy ilyen nap) A 2.2.1 volt az utolsó normálisan használható verzió. De azután hosszas, fárasztó munkával sikerült minden előnyét kiküszöbölniük :D
2016. jan. 8. 17:21
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

Lehet kipróbálom a qbittorrent-et.

Ha már így felhoztad, a beállításoknál mire kell figyelni, vagy semmi komoly? Ha nagyon macerás, bonyolult, akkor maradok utorrent régebbi verziójánál. Azt jobban ismerem.

2016. jan. 8. 18:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A qbittorrent hasonlít a legjobban a uTorrentre. A beállításokkal sem lenne sok gondod, ha ismered a uT-et.

De ha a uTorrent-nél akarsz maradni akkor #4 által is ajánlott 2.2.1-et töltsd le. Amíg Win-es voltam, én is azt használtam, pedig már akkor is a 3.x verziónál járt...

2016. jan. 8. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!