Az Opera 10.51-es verziója miért nem jelenít, illetve tölt be oldalakat? Mit tegyek? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az Opera böngészőt használom a gépemen, automatikus frissítésre van állítva, hogyha van új verzió, telepítse. 4 napja telepítette fel a 10.51-et, és nem jelenít meg egyes oldalakat, vagy ha meg is jelenik, semmit nem tudok kezdeni vele. Nem tudom, melyik volt az előző verzió, mert visszatölteném, vagy mit tegyek?2010. márc. 25. 21:00
1/4 anonim válasza:
Szerintem elkapkodták ezt a frissítés dolgot. Szerintem az utolsó stabil változat a 10.10-es volt, ezt használom én is, ezzel nincs baj. Az újat én is kipróbáltam aztán töröltem és visszaraktam a 10.10-est. Ugyanezt javaslom.
Ha jól tudom itt még az van:
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Én is a 10.51-et használom és még nem találtam olyan oldalt, amit nem jelenít meg. Esetleg exportáld a könyvjelzőket, másold le a profilmappát és telepítsd újra 0-ról, majd fokozatosan másold vissza a profilodat, hátha kiderül mi okoz gondot.
Esetleg linkeld be, hogy melyik oldal nem megy és ránézek, hogy nekem megy-e.
4/4 anonim válasza:
A Mozilla Firefox is ilyen, ha a régebbire ráfrissitesz, akkor akadozik, nem tölt be egyes oldalakat. Ha letörlöd mindenhonnan és zsír újat teszel fel, akkor már rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!