Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az Opera 10.51-es verziója...

Az Opera 10.51-es verziója miért nem jelenít, illetve tölt be oldalakat? Mit tegyek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Az Opera böngészőt használom a gépemen, automatikus frissítésre van állítva, hogyha van új verzió, telepítse. 4 napja telepítette fel a 10.51-et, és nem jelenít meg egyes oldalakat, vagy ha meg is jelenik, semmit nem tudok kezdeni vele. Nem tudom, melyik volt az előző verzió, mert visszatölteném, vagy mit tegyek?
2010. márc. 25. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem elkapkodták ezt a frissítés dolgot. Szerintem az utolsó stabil változat a 10.10-es volt, ezt használom én is, ezzel nincs baj. Az újat én is kipróbáltam aztán töröltem és visszaraktam a 10.10-est. Ugyanezt javaslom.

Ha jól tudom itt még az van:

[link]

2010. márc. 25. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Itt vannak régebbiek:

[link]

[link]

2010. márc. 26. 00:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is a 10.51-et használom és még nem találtam olyan oldalt, amit nem jelenít meg. Esetleg exportáld a könyvjelzőket, másold le a profilmappát és telepítsd újra 0-ról, majd fokozatosan másold vissza a profilodat, hátha kiderül mi okoz gondot.

Esetleg linkeld be, hogy melyik oldal nem megy és ránézek, hogy nekem megy-e.

2010. márc. 26. 06:11
 4/4 anonim ***** válasza:
A Mozilla Firefox is ilyen, ha a régebbire ráfrissitesz, akkor akadozik, nem tölt be egyes oldalakat. Ha letörlöd mindenhonnan és zsír újat teszel fel, akkor már rendben lesz.
2010. márc. 26. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!