Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Már 10-szer letöltöttem sok...

Már 10-szer letöltöttem sok helyről a fifa 14-et!?

Figyelt kérdés
amikor letöltöm fel telepítem kéri az origint.. feltelepítettem az origint be is regisztráltam de ugy sem indul el.. be tudná linkelni nekem valaki ?vagy mondja meg valaki hogy tudnám elíndítani
2016. jan. 5. 19:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem mondom, gyerekként jó buli volt cukrot lopni a boltból, pedig nem volt egy ökör ára, és valószínűleg most is tudnék lopni, ha akarnék. De azért egy idő után benő az ember feje lágya, kialakul valamilyen értékrend benned, aztán morálisan nem tudod elfogadni, hogy valamit ellopsz valakitől, mintsem megvedd. Legyen szó autóról, cukorkáról, vagy éppen windows telepítőről.
2016. jan. 5. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:
31%

Ez demagógia. Ha ellopsz cukrot, azzal egyel kevesebb lesz a kereskedőnek, amit el tud adni, ezért annyival biztos hogy kevesebb pénze lesz. Ha letöltesz egy windowst, akkor csak egy másolatod lesz az eredetiről, nem fog hiphopp elvarázsolódni az üzletből a polcról egy telepítő, nem lesz kevesebb sehol. A kereskedő továbbra is el tudja adni amennyit csak akar, te nem vettél el tőle egyet sem.

A letöltés/másolás nem lopás, mert nem lesz kevesebb az eredetiből.

2016. jan. 5. 21:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem van Win7, XP, 8.1 telepÍtőm és mind original.
2016. jan. 5. 21:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha én nem vettem belőle egyet sem, akkor hogy adna el annyit, mint tervezte? Hiszen úgy volt, hogy én is megveszem, de aztán mégse...
2016. jan. 5. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!