Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek amit most rendelek...

Szerintetek amit most rendelek ebay-ről az már normál idő alatt megjön, elmúlt már a karácsonyi feltorlódás?

Figyelt kérdés

2016. jan. 3. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Én november 22-én rendeltem és fizettem, azt mondták dec.31-éig megjön, de sajnos nem így lett. írtam több levelet az eladónak, nem válaszolt. És mivel úgy rendeltem, hogy nem is voltam regisztrálva, hanem egyből átirányított a PayPal-os oldalra már fizettem is. Megbíztam az eladóba mert elenyésző volt a negatív értékelés (46 724 pozitív, 913 negatív).

Én most rendeltem először az e-bay-ről, de egyből át lettem vágva. Szóval ha gondolod rendelj csak, de ne csodálkozz, ha úgy jársz, mint én.

2016. jan. 3. 20:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Nyugodtan rendelj!

Paypal 180 pénzvisszafizetési garanciát ad.

Az eladó értékeléseit nézd meg!

2016. jan. 3. 20:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem a pénz a gondom, mert azt eddig még mindig visszakaptam, hanem az idő.

Amit november elején rendeltem, az december 31-én jött meg. Eddig 2-4 héten belül minden ideért, de a karácsonyi hajrában ez már majdnem 2 hónap lett több rendelésnél is. Szóval lehet, hogy még mindig fel vannak tornyosulva a decemberi rendelések.

2016. jan. 3. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!