Facebook: Számomra fontos ember elrejti (? ) előlem
facebook bejegyzéseit.
Figyelt kérdés
Hónapok óta nem látom semmilyen tevékenységét az idővonalán, ugyanakkor nevére rákeresve a legördülő listában a neve alatt gyakran látom ezt az infót is: "1 új bejegyzés" Az oldalán viszont semmi...
Joggal kérhetem rajta számon, hogy miért rejtőzködik?
Mi a franc közöd van neked más facebookjához? Azt oszt meg veled amit akar, ha valami nem akar az az ő dolga nem a tiéd.
2016. jan. 3. 04:53
2/9 A kérdező kommentje:
Mondom számomra fontos ember, akivel egyébkent napi szinten beszélek. Mit kell neked ezen hőbörögni? Engem egyedül az érdekel, hogy a háttérben a bejegyzések elrejtése funkciót használja-e.
2016. jan. 3. 11:33
3/9 anonim válasza:
Lehet, h nem a saját oldalán posztol valamit, hanem egy csoportban. A B verza, h lerejti előled a dolgot. Igen, be lehet állítani, akár úgy is, h Te ne lásd(nem vagy feltüntetve azok között, akik számára a bejegyzés látható), vagy úgy is, h csak Te ne lásd(le vagy tiltva a posztjáról-posztjairól).
Kicsit szemét tanács lehet, de esetleg próbálj meg más profillal belépni és onnan megnézni, pl tesó, barát...
2016. jan. 4. 14:46
4/9 anonim válasza:
Nem. Nyilván van valami oka annak, hogy miért rejtegeti előled...
2016. jan. 17. 17:31
5/9 anonim válasza:
Az, hogy SZÁMODRA fontos, nem jelenti, hogy mindenben alkalmazkodnia kell elvrásaidhoz.
A Facebookon mindenki azt ír, amit akar és azzal áttatja magát, akivel akarja.
2016. jan. 23. 04:29
6/9 anonim válasza:
Velem is ez a helyzet. Egy ismerőssel kipróbáltam, ha korlátozott listán vagyok/távolabbi ismerősként szereplek vagy a láthatóságnál beállítja, hogy kivéve xy, akkor nincs kék pötty egyáltalán. Szóval nem értem.
2018. máj. 9. 10:24
7/9 anonim válasza:
Kiposztolja és utána változtatja meg a láthatóságot. Miért kell ezt csinálni? Ez kb a vedd észre, hogy le vagy tiltva kategória.
2018. okt. 17. 23:29
8/9 anonim válasza:
Az, hogy SZÁMODRA fontos ő, nem jelenti, hogy te is fontos vagy SZÁMÁRA!
2018. okt. 18. 07:08
9/9 anonim válasza:
Engem is visszajelölt vki és utána ezt csinálta. Legalább annyi gerincesség lenne benne, hogy nem igazol vissza vagy posztolás előtt rejti el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!