Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudom bejelölni...

Miért nem tudom bejelölni facebookon?

Figyelt kérdés
Van egy évfolyamtársam akit be akarok jelölni facebookon, de ezt az opciót nem is jelzi, csak üzenetet tudok neki küldeni. Miért van ez? Pedig van rengeteg közös ismerősünk és haverok is betudták jelölni, csak én nem.

2016. jan. 1. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:

jelölted már be valamikor?

mivel csak 2 beállítási opció van az ismerősnek jelölés szabályzásában, ez pedig az, hogy vagy bárki bejelölhet, vagy csak ismerősök ismerősei, így ha vannak közös ismerőseitek, akkor be tudnád jelölni.

így csak arra tudok tippelni, hogy korábban is elutasította már a jelölést, és rányomott arra, hogy többet ne tudd bejelölni, mert nem ismer téged.

2016. jan. 1. 23:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát én úgy emlékszem nem jelöltem be ezelőtt egyszer se. Furcsa ügy nagyon nem értem a dolgot.
2016. jan. 2. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!