Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnék mozgóképet egy...

Hogyan tudnék mozgóképet egy fórumba beszúrni?

Figyelt kérdés

Mozgóképet szeretnék beszúrni egy fórumba, de sehogy se sikerül. Több külföldi oldalt is megnéztem, ugyan úgy csináltam mindent, de ezek szerint mégsem. Próbáltam az " [img]link[/img] " de csak a képet tette be, a " [gif]link[/gif] " ugyanezt csinálta. Próbáltam a fórumhoz való kódot is használni, de az sem sikerült. Biztos én rontok el valamit, az első alkalmam, hogy ilyet próbáltam, de már 1 órája küszködök vele, már feladtam:D

Valaki tudna segíteni benne? :/

#fórum #mozgókép ##szerencsétlenvagyokehhez#
2015. dec. 30. 23:03
 1/1 Lajos54 ***** válasza:

Teljes mértékben az adott fórum tulajdonságaitól függ!

Van olyan fórum, ahova nem is lehet egyáltalán "direktbe" még állóképet sem beszúrni. Csak máshova feltölteni, majd belinkelni. de olyan is van, amelyik így sem jeleníti meg, csak a linket (mint például a Gyakori kérdések).

Azoknál a fórumoknál, ahol lehet direktben beszúrni, attól függ, hogy mit tud megjeleníteni (mi van engedélyezve).

Tehát senki nem fog tudni neked így tanácsot adni, legfeljebb, ha megnevezed azt a bizonyos fórumot, és azt valaki ismeri.

2015. dec. 31. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!