Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi alapján ajánl a Google+ és...

Mi alapján ajánl a Google+ és a facebook ismerősöket?

Figyelt kérdés

Google+ .. oké van, hogy már leveleztem valakivel, de van olyan, akinek mondjuk én megnéztem az oldalát, de nincs a listában, míg másnak meglestem az oldalát és utána ajánlja.

Facebook ... volt hogy nagyon sokáig egy olyan embert ajánlt első helyen, akiről fogalmam sincs ki lehet, nincs közös ismerősünk, közös csoportunk semmi. Vagy volt, hogy ezer éve meglesett ember lett a listavezető, több mint egy hétig, úgy hogy nem is látogattam meg az adatlapját, nem lett új ismim, akinek az ismerőse ilyenek.

Még az sem lehet, hogy az azonos ismerősök szerint rangsorol, mert van, hogy 1-2 közös ismivel előrébb pakol valakit, mint 30-40 közös ismerőssel.

Szerintetek mi alapján rangsorol?

2015. dec. 29. 18:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!