Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Myvip még mért nem szűnt meg...

Myvip még mért nem szűnt meg mint az IWIW?

Figyelt kérdés

2015. dec. 29. 02:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mert nekik elég annyi reklámbevétel, ami a t-online-nak már aprópénznek minősül.
2015. dec. 29. 03:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Használja egyáltalán valaki még a myvipet? :D
2015. dec. 29. 23:09
 3/7 waland ***** válasza:
Szerintem már a fejlesztői is elfelejtették, ezért nincs aki megszüntesse :D. A Sanomának valószínű belefér, hogy legyen egy ilyen oldal is, végül is a citromail is megy még, pedig oda sem hiszem, hogy manapság sokan regelnének.
2016. jan. 2. 22:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért a szerver hogy működjön biztos kell valamennyit fizetni!
2016. jan. 2. 23:50
 5/7 anonim válasza:
100%

Én még használom, valószínűleg egyetlenként :D Igaz, jóformán az elmúlt pár évben megismert ismerőseim képein röhögök, de ha mások is használnák, többet használnám.

Egyébként foglalkoznak vele az üzemeltetők valamennyit. Ugye a klubokat át lehet venni egy 508 forintos SMS-ért. Persze ennyit fénykorában sem ért meg a dolog. Tettem hát egy nagyvonalú ajánlatot, miszerint 50 forint + Áfáért átvenném 100 klub felett az irányítást. Másnap vissza is írtak, nem kértek belőlem :(

2016. febr. 15. 22:06
 6/7 A kérdező kommentje:

# 5

Kemény egy napig én is felnéztem pont a volt ismerőseim képit nézegetve :D És akkor merült fel bennem ez a kérdés!

Azért 508 forintot kérni egy MYVIP klubbért nevetséges de gondolom 100 klubbért 50 Ft+ áfáért nekik is megálázás :D

De még most se értem hogy miért működik még a MYVIP!

2016. febr. 16. 16:10
 7/7 anonim válasza:
Azóta megértetted?
2020. dec. 22. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!