Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért tűnik el a hozzászólásom...

Sylvain kérdése:

Miért tűnik el a hozzászólásom a youtuberól?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Hónapokkal ezelőtt írtam egy hozzászólást egy youtube videó alá, amely a magyar török harcokról szólt, válaszolva egy töröknek, aki gyalázta a magyarokat. A válaszom nagyon is civilizált hangnemben íródott, nem használtam sértő szavakat (ellentétben a törökkel), és tényekkel cáfoltam meg a török gyalázkodó hozzászólásában leírtakat. A hozzászólásom vagy 2 napra rá eltűnt. Azután újra feltettem, és lemásoltam magamnak a hozzászólást. Jól tettem, mert megint eltűnt. És már hónapok óta folyik ez: valaki letörli, én pedig visszarakom, megint letörlik, megint visszarakom. Ki és hogyan törli le a hozzászólásomat? Megjegyzem, hogy a videót egy magyar tette fel, és a magyar szempontot védi, tehát nem hinném, hogy maga a videó tulajdonosa törölné ki a hozzászólásomat. Éppen ezért gondolom, hogy a török törli ki, de hogyan, ha nem az övé a videó? Hogyan törli le a hozzászólásomat, és hogyan tudnám ezt megakadályozni? Köszi.

2015. dec. 26. 09:32
 1/3 Fish1 ***** válasza:
Gondolom valaki jelenti a hozzászólásodat és törlik.
2015. dec. 26. 21:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Előfordul hogy spamnak jelöli és akkor a feltöltőnek kell engedélyeznie, deee sokszor nem elég civilizáltnak lenni, hogy ne töröljék le, egyszerűen vannak akik nem bírják az ellentmondást...Ha a töröknek váűlaszoltál ő szerkesztheti az alatta lévő kommenteet, persze letörölni csak a sajátjával együtt tudja
2016. jan. 20. 01:36
 3/3 anonim válasza:
41%
Hulladék oldal a komment küldése után nagyon sok hozzászólás törlődik, vagy eltűnik! Valamint csak a videós és a Youtube számára megfelelő kommentek jelennek meg. Népbutító oldal egyoldalúan beállított hamis tényekkel. Mindenkit elhallgattatnak aki nem a szályuk íze szerint beszél. A legtöbb esetben már a küldés pillanatában eltűnik a komment. Sok esetben mindegy mit kommentálsz nem fog megjelenni! Pénzel is azokat a videósokat nyomatják akik bizonyos érdekeket képviselnek, a semlegeseket hagyják hogy pénzük legyen belőle aki kicsit is nem színpatikus kicsinálják! A videók és az alatta lévő kommentek mind egyoldalúan manipuláltak!
2022. nov. 4. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!