Letöltöttem a windows 10-et, és azóta nem tudok csatlakozni a wifi-hez, mit tudok csinálni?
A hiba elhárításának érdekében hatjsd végre az alábbi lépéseket:
Bizonyosodj meg, hogy a TCP/IP protokoll 4-es verziója engedélyezve van:
Nyomd le a Windows+R billentyűket, gépeld be az ncpa.cpl kifejezést, majd kattints az OK gombra a Hálózati kapcsolatok megjelenítéséhez.
Kattints jobb egérgombbal a használt hálózati adapterre és válaszd a Tulajdonságok parancsot.
A kapcsolat a következő elemeket használja: listán bizonyosodj meg, hogy jelölés található A TCP/IP protokoll 4-es verziója (TCP/IPv4) elem előtt.
Próbáld meg az alábbi parancsok futtatását rendszergazdai parancssorból:
Nyomd le a Windows+X billentyűket, majd válaszd a Parancssor (rendszergazdai) elemet a listán.
Gépeld vagy másold be a következő parancsokat egyesével és nyomd le az Enter billentyűt:
ipconfig /flushdns
netsh winsock reset
netsh int ip reset
Indítsd újra a számítógépet és teszteld a működést.
Nekem is a kérdésben írt problémám van, ám csak szakaszosan "szűnik meg" az internetelérés. A válaszban írtakat kipróbáltam, ám az nekem nem segített. Ha valaki tud valami üdvözítő megoldást, kérem írja le!
Előre is köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!