Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hiába az ABP, hiába a Personal...

Hiába az ABP, hiába a Personal Blocklist a Chrome kezdőlap valami idegen weboldal, se bővítmény se rossz kezdőlap mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már minden beállítását átnéztem a Google Chrome-nak, induláskor adott oldalaknál google van, keresőmotornak csak a Googlet hagytam minden mást töröltem, a bővítmények közt csak a Dokumentumok, az ABP reklámblokkoló és a másik blokkoló a Personal List van, előzményeket mindent töröltem de már nincs ötletem...
2015. dec. 23. 08:09
 1/9 anonim ***** válasza:
A malware ellen nem véd a reklámblokkoló, azt ki kell irtani. Malwarebytes, AdwCleaner, Hitman Pro, végszükség esetén a böngésző alaphelyzetbe állítása.
2015. dec. 23. 08:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezt az online scannert futtasd le, letakarítja a gépedről.

Egyébként ez Toolbar.

[link]

2015. dec. 23. 12:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik lehetőség sem segített, ugyanaz a probléma, a böngésző visszaállításával inkább várnék
2015. dec. 23. 16:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyet tehetsz: azonnal töröld a böngészőt (fel fogja ajánlani, hogy a könyvjelzőket felteszi a felhőbe), aztán tisztán telepítsd újra.

Innen töltsd le:

[link]

2015. dec. 23. 18:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Ezt az Adblock Plust töltsd le újratelepítés után:

[link]

2015. dec. 23. 18:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom delutan a linket letoltve ujratelepitem. Sajnos az Abblock plus is fent van azt kijatszotta ez a reklamprogram :/
2015. dec. 24. 13:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha megosztott a jogosultság a gépeden (rendszergazdi + saját fiók), akkor jobb oldalon azt válaszd és azt töltsd le.

Engem ugyanez bosszantott kb. két hete, de nagy bajt nem tudott okozni, lévén a gépemen erős, fizetős védelem.

2015. dec. 24. 13:31
 8/9 A kérdező kommentje:
De ha ujratelepitem a bongeszom es ujra a gmail cimem beirasaval belepek ugyanaz lesz a gond hisz a fiokomban tortent a gond es nem a chrome rossz
2015. dec. 26. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Futtass le vírusirtót, Ccleanert, aztán a töredezettség mentesítést is. A Chrome rengeteget szemetel, tele szórja a gépet .Temp fájlokkal.
2015. dec. 26. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!