Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A torrent forgalmat blokkolhaj...

A torrent forgalmat blokkolhajta valami a gépen?

Figyelt kérdés

Adott egy gép, és hozzá mobilinternet. Speedtest.net szerint 28-29 mB/s letöltési sebességgel.

Be akartam üzemelni barátnőméknél az Ncore-t, hogy le tudja magának tölteni a filmjeit.

Utorrent klienst használok.

A probléma a következő:

Egy filmet kb. 16-17 óra alatt akar leszedni, és soha nem megy a letöltés 30kB/s fölé.

Telepítésnél utorrent hozzá lett adva biztonsági kivételhez (a gépen Kapersky vírusirtó van).

A korlátozásokat megnéztem, megpróbáltam átállítani semmirről 1000kB/s-ra de semmi nem változott, sávszélességelosztásánál magasra tettem, hátha de semmi.

Mi blokkolhatja a sebességet, illetve hogyan lehetne ezt megoldani?

2015. dec. 22. 23:14
 1/4 tamacraft ***** válasza:

A mobilinternetek erősen korlátozottak, még a jobb előfizetések is 3-4 Gb havi adatforgalmat tartalmaznak, efölött a szolgáltató belassít mindent. Az kb semmire nem elég.

Milyen előfizu?

2015. dec. 22. 23:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Telenor hipernet, és az adatkorlátot majd megkérdezem :)

A speedtestnél viszont nem ugyanazt a sebességet kéne mutatnia, amivel pillanatnyilag le tud tölteni?

2015. dec. 22. 23:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Mobilnet nem túl jó torrentezni, mert a torrentezés nagyon sok kapcsolatot nyit egyszerre, ezt a mobiltornyok nem szereteik, így a szolgáltatók sem.
2015. dec. 22. 23:30
 4/4 logs ***** válasza:
nem feltétlenül, a szolgáltató (Telenor, de a többi is) szűr(het)i a forgalmat, és a torrentet általában belassítja (benne van asz ÁSZF-ben is valszeg). Megoldás: torrentkapcsolatok titkosítása (a beállításokban) segíthet, de nem feltétlenül, vagy VPN Svédországba :D
2015. dec. 23. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!