Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet Wifit egyoldalúvá tenni?

Marko polo kérdése:

Lehet Wifit egyoldalúvá tenni?

Figyelt kérdés
A történet az alábbi: Van egy kávézó ahol van egy Wifi (zárolt, de tudom a kódját), és Erre a Wi-fi -re fel szoktam csatlakozni (persze a tulajdonos tudta nélkül ;)) Azonban ma videónézés közben megállt a net, és nem tölt tovább, a telefonomon (Sony Xperia M) android jelzi hogy az információ kifelé megy, de befelé nem jön... Nem tudom milyen routere lehet a faszinak, de a lényeg hogy Biztos hogy nem gép mellett van, de Valahogy blokkolta... A kérdésem pedig az lenne hogy hogy blokkolta? Illetve hogy ezen blokkolás,Ellen hogy tudnék megint csatlakozni a hálózatra? (Router védelme: WPA2 PSK)

2015. dec. 20. 17:11
 1/1 anonim ***** válasza:
bármelyik mezei routeren lehet blokkolni bármilyen csatlakoztatott eszközt.. ha nem vagy blokkolva 50%, hogy betudsz lépni a service menübe csatlakozás után, de mivel lopod a netet a többit rádbízom.
2015. dec. 20. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!