Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Windoes 7 32bit van a gépemen...

Windoes 7 32bit van a gépemen de szeretném telepiteni a internet explorer 11 et és ezt a hibakódót kapom :9c59, ez mért lehet? Megoldás?

Figyelt kérdés
2015. dec. 19. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne használj internet explorert!

Használj Firefoxot!

2015. dec. 19. 11:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Tudom nem jo böngészö de ehez vagyok hozzá szokva , amugy van firefoxom meg chrome is , de ha a windows update helyről akkarom letölteni akkor írja ezt a hibakodot és még sem a 10 sem a 9 est sem engedi telepiteni , most a 8 as van fent.

Csak ugy tudtam telepiteni a 11 est hogy nem az update webhelyről hanem letöltöttem egy oldalről a rendes explorer 11 et de az agol , azt érdekes módón semmi hibát nem írt ki csak utána nem tudtam megcsinálni magyar legyen a menüje.

De magyarositást hogyan lehet megcsináli ha angol ?

Mit hogyan csinájak , hol töltsem le ?

2015. dec. 19. 11:29
 3/4 fersk ***** válasza:
2015. dec. 19. 12:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Kösszi a linket de nem engedi igy sem telepiteni azt a szöveget írja hogy a telepités nem fejeződőtt be és kapok egy hibaelháritó linket is hogy mért lehetett ez a hiba de ottsem találok semmi hasznosat amivel megoldhatnám a problémát.

Csak az angol nyelvű explorert engedi telepiteni ami jóllene de a menűje angol és nem tudom megcsinálni magyar legyen.

A windows update is kiagya telepithettem a explorer 11 et de ottmeg a hibaködött ad ki amit irtamár , szoval nem tudom mi lehet akkor , meg probáltam rendszer visszaállitást is amikor még jovolt minden de ottis hibár ír hogy nem tudta visszaállitani a rendszert.

2015. dec. 19. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!