Miért nem csinál és jelenít meg semmit a Chrome? Mit csináljak vele?
Eddig tökéletesen működött, aztán amikor bekapcsolom a gépet, jobb oldalon kiírja, hogy összeomlottak a különböző bővítmények, név szerint. Aztán a szó legszorosabb értelmében minden fekete, még a beállítások is. Mi a baja?
Újratelepítés: Próbálkoztam vele a programok törlésénél, de egyfolytában fut, és nem tud vele a rendszer mit kezdeni. Megpróbáltam bezárni, de állandóan előugranak jobbra lent a bővíményes dolgok, pont mint bekapcsolásnál, és ezek nem engedik teljesen leállítani a programot, így nem tudom eltávolítani sem.
Ha nincs ESET a gépeden, futtasd le ezt az online scannert, vírusos a géped.
Teljes egészében töröld le, a legjobb a Ccleaner Eszközök menűjéből. De mindent, a könyvjelzőket is. (Felajánlja, hogy felteszi a felhőbe).
Aztán innen töltsd le az újat: [link]
Az enyém ugyanezt eljátszotta, most már csak néha SSL hibát ír ki, de ha újra megnyitom, működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!