A felugró ablakokat és folyamatos átirányításokat hogyan szüntessem meg?
Figyelt kérdés
Chrome-ot használok. Pár napja folyamatoson felugranak hirdetések, össze vissza dobál egyik reklámoldalról, a másikra. Ha kattintok egyet valamire, már át is vagyok irányítva vagy felugrik egy ablak. Máskor is volt már ilyen gondom, de akkor egyszerűen vezérlőpult->programok törlése és meg is volt oldva. Most viszont nem találok semmi ilyen programot. DnsUnlocker-t ír a reklámok alján, eddig ezt a programot töröltem, de már nem találom sehol, ellenben kb lehetetlenné vált az internetezés(kivéve FB.). Ja és a gépen is úgy nyüszít azóta, mintha meg akarna halni. Nagyon várom a segítséget.(Ezt a szöveget is harmadjára tudtam csak beküldeni, mert mindig átirányított...)2015. dec. 17. 12:35
1/5 anonim válasza:
Minden problémádra a megoldás: HÚZD KI A TÁPKÁBELT!
véletlen nem lehet, hogy benyaltál valami vírust? mert ha eddig nem volt ilyen és pár napja megszaporodott akkor vagy te magad telepítettél valamit, vagy egy vírust kaptál...
22F
2/5 anonim válasza:
CCleanerrel tisztítsd meg a gépet, futtass egy vírusírót/keresőt! Próbálj meg egy másik böngészőt! Telepíts egy Pop-Ub blokkolót!
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem jött be. CCleaner nem használt, a malware pedig a futtatás és blokkolások után nem engedett csatlakozni az internethez sőt maga a chrome se jött be ezért letöröltem. Az adbloc-plus valamivel jobbá teszi de így is elég bizonytalan. Egyéb lehetőségek? Vagy valami rosszul csináltam?
2015. dec. 17. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!