Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért vont le több pénzt a...

Miért vont le több pénzt a PayPal?

Figyelt kérdés

Tegnap regisztráltam és rendeltem először ebay-en, illetve csináltam paypalt is.

A gondom az, hogy 0,99 fontért rendeltem, az volt a végösszeg, a paypal tranzakcióknál is csak azt írja ki, viszont összesen 900-1000 ft-ot vont le a kártyámról.

Az otpdirekt-ben meg nincs semmi nyoma ezeknek.

2015. dec. 16. 12:04
 1/5 A kérdező kommentje:
És nem indítottam el az igazolásos dolgot, hogy levonnak 400ft-ot és majd a kód beírása után visszaküldik...
2015. dec. 16. 12:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Megtaláltam.. Csak az e-mailben van nyoma. De ez most mit jelent?

"Insurance - not offered ----

Total £0.99 GBP

"

És ezen kívül van ott a vásárlásom

2015. dec. 16. 12:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Most már tényleg elvesztem:D

Otp-ben meg előjegyzett kártyaforgalomnak -741 ft van. Ez hogy jött ki?!?!

2015. dec. 16. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:

OTP-ben is van nyoma annak, csak elobb zarolaskent jelenik meg neha.

Tobbet azert von la, mert 1. van kezelesi koltseg (bar a PayPal a teljes arba azt mar szamitja es leirja), 2. ha forint szamlad van, akkor forintba a BANK valtja at.

Ha olyan az arfolyam amin szamol, akkor lesz elteres, lehet nem is keves.

2015. dec. 16. 12:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Kezelési költség.. Tehát akármit veszek, mindig többet fog levonni? Vagy ha megcsinálom a 400ft-os dolgot, utána csak a vásárlás összegét vonja?
2015. dec. 16. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!