Miért sokszorosa a küldött csomag a fogadottnak?
Figyelt kérdés
Mobilinternetünk van, egy ideje a küldött/fogadott csomagok aránya felborult, előbbi akár 4szerese is szokott lenni a fogadottnak. Emiatt a hsználhatatlanságig lelassult a net. Szolgáltató javaslatára telepítettünk spiware-t, nem javult a helyzet. Állítólag olyan program van a gépen, ami folyamatosan küld ki adatokat, mik lehetnek ilyenek? Vagy más oka van, akkopr mi? Előre is köszönöm!!2010. márc. 23. 09:09
1/2 anonim válasza:
Én is jártam így. Ez valami vírustól van, amit benyeltetek. Amúgy nem spiware kell a gépre, mert jelenleg attól szeretnétek megszabadulni, hanem spyware írtó! Próbáljatok ki más progit is. Trojan remover, Spyware Terminator, Spybot. Futtassatok le vírusírtóvan is teljes keresést, Nod32, Avast, AVG stb. Ha nem segít semmi, telepítsétek újra a Windowst!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, Nod32 vírusirtónk van, és remélem spiware irtót tettem fel - nem értek hozzá - SuperAntiSpiware a neve. Remélem nem kell a windowst újratelepíteni, az sem olyan rég történt meg.
2010. márc. 24. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!