Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » üdv mi lehet az oka annak...

üdv mi lehet az oka annak hogy lassu es szar a netem?

Figyelt kérdés
következő a problem digi szolgaltato 100/100 as net 4x kihivtam oket hazhoz semmi gond persze amikor ittvannak!! ? :D DDD sebessegmeresnel amugysincs gond,de a torrent?meg a facebook? vagy akarmi mas ? katasztrofa .. torrenten kb 200kbps a sebesseg az oldalakat meg alig nyitja meg 2perc mulva is :D
2015. dec. 13. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Több eszközön is előjön a hiba? Routert használsz?

G.

2015. dec. 13. 19:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Több eszközön is...3számitógéppel a házban telefonon mindenhol :D
2015. dec. 13. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Routered pontos típusa? Ha a routert kiveszed a hálózatból, akkor is szar?

G.

2015. dec. 13. 20:32
 4/8 A kérdező kommentje:

150Mbps Wireless N Router

Model No. TL-WR720N

ha a router lekötöm,és közvetlen csatival vagyok a digis boxon (hozzateszem amugy optikai kabeles vagyok) akkoris... :D

2015. dec. 14. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha router nélkül is rossz a dolog több gépen is, akkor nincs más hátra, mint csesztetni őket, mert a hiba az általad leírtak alapján náluk lesz.

G.

2015. dec. 14. 20:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Csesztethetem őket sajnos.. 1hétig hivogattam irkaltam.. 1x kijottek jofej volt a srac.. de hirtelen valamilyen csodatortent es akkor amikor ittvolt a szerelo egesznap jovolt a net :D Aztan masnap szar :D
2015. dec. 14. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Márpedig más út nincs, rögzíteni kell -akár videóval- a dolgokat és csesztetni őket, mert nem fogják csak úgy megcsinálni.

Ugyanakkor nem fognak azzal sem szívatni, hogy direkt szar netet adnak, tehát ha pont a szerelő napján volt jó a dolog, akkor el kell azon is gondolkozni, hogy mi változott aznap.

G.

2015. dec. 14. 20:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget.. nagy erőkkel azon leszek,hogy iszonyatosan megkeserítsem az életüket :D Az ember nem viccböl fizet a dolgokért.. ha nem kapjuk meg azt,ami papíron van és közben szóban is ígért .. akkor semmi értelme :D
2015. dec. 14. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!