Sziasztok! Volt régen Polgár Tamás alias Tomcat bombagyár című blogja, és ha jól emlékszem ezen a blogon belül völt egy nagyon szép kis csokor Tomcat sorkatona éveiről. Legalább 40-50 oldal a röhögéstől könnycsordító történet még a sorozási időkről, amikor senki nem akart katona lenni, de még is mindenki ott volt :D
Én régen végigolvastam az egészet, most viszont nem találom sehol. Nincs meg valakinek esetleg a gyűjtemény? Nagyon nagyon örülnék neki! Hatalmas volt az az írás!
#katona#Tomcat#katonablog#polgár tamás katonablog#army report#tomcat army report#sorkatona történetek
Szia! Köszönöm, de nem találom...talán nem is a bombagyáron volt ez a blog? Egyszerűen nem találom. Valahol máshol lehet akkor. De rendesen egy sokoldalas, lapozgatós, soktörténetes sztory volt. Akinek esetleg eszébe jut az nyugodtan írja meg! :D
2015. dec. 14. 06:49
3/8 anonim válasza:
Ugyan nem Tomcat blogja, de Te talán a Katonatörténetek.hu-ra gondolsz.
2015. dec. 22. 23:22
4/8 anonim válasza:
Rosszul emlékszel, nem a Bombagyáron volt. Amit te keresel, annak az a címe, hogy Tomcat's Army Report, és 1998-ban, amikor írtam, még a blog fogalma nem is létezett. Még egy lemezújságnak készült - ez a fogalom meg azóta tűnt el.
2016. febr. 3. 22:14
5/8 anonim válasza:
Nekem megvan valahol egy PDF változatban, adj egy mail címet privátban és átdobom
2016. márc. 23. 19:13
6/8 A kérdező kommentje:
Kicsit megkésve, de köszönöm szépen kedves hármas :]
El se hinnéd, hogy mennyit szórakoztam rajta régen. A nagyfater + apám katonasztorijai után, kaptam még egy csomót ami ugyan azokból az időkből, ugyan azokból az "alapanyagokból" lett gyúrva :D Imádtam! Még egyszer köszönöm!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!