Facebook kezdőlapon olvastam:, , Ma van Xy szülinapja. Úgy gondoltuk, hogy nem szeretnél lemaradni a felköszöntéséről" Miből gondolták? Részletek lenn.
*szokta.
Egyébként nekem még soha senkinél, csak ma nála.
Persze, lehet,hogy ez ennyire új dolog, de ráadásul egy másik ismerősömnek is ma van a szülinapja, de miatta sem írta ki.
lehet, hogy pont azért csinál ilyet a facebook, mert látja, hogy keveset foglalkoztok egymással és megint össze akar hozni :D
nekem a farmville csinálta egyszer, hogy "küldd el ezt az ajándékot Beának", aztán meg kiderült, hogy Bea rég abbahagyta a farmville-t és ezzel próbálta visszacsábítani a játék (akik gyakran játszottak, annál nem ajánlotta fel, hogy küljen érdekes ajándékot nekik).
Na széép... :D :D
Még másoknál sem írta ki, akikkel nem foglalkozunk egymással. Az is számít,hogy sok a közös ismi, ugyanaz az iskola van beállítva és úgy nem foglalkozunk egymással?
Minden esetre eléggé meglepődtem mikor olvastam ezt a kiírást. Köszi a választ, felpontoztalak, még mások véleménye is érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!