Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem nyitja meg a Google...

Miért nem nyitja meg a Google Chrome a Facebookot?

Figyelt kérdés
Csak egy hibaüzenetet ad ki, hogy „Ez a weboldal nem érhető el”. Már újratelepítettem a Chrome-ot az se segített. Közben a másik gépen gond nélkül beadja szóval nem tudom mi lehet a gond.

2015. dec. 11. 09:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Chrome hibája! SSL error és hasonlók, be nem töltött weboldalak, amelyek másodszorra azért már működnek. Be lehet nekik jelenteni. Sugó, hibabejelentés.
2015. dec. 11. 13:09
 2/5 A kérdező kommentje:

ERR_CONNECTION_CLOSED.

Még ezt is írja az üzenet. Próbáltam megoldást keresni, de csak annyit találtam, hogy elvileg helyrejön magától egy idő után. Megírtam a hibajelentést, úgyhogy most csak várok hátha történik valami. :D

2015. dec. 11. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Interneted rendben van? A tűzfal átengedi a Google Update frissitéseit? Milyen tűzfalad van?
2015. dec. 11. 18:55
 4/5 Killua333 válasza:
A dátum rendben van a gépen? Amiatt is lehet.
2015. dec. 26. 14:52
 5/5 anonim ***** válasza:
BIOS elem mikor volt cserélve?
2015. dec. 26. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!