Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Facebookon ez annak a...

A Facebookon ez annak a következménye, ha valaki nem teszi publikussá a barátait?

Figyelt kérdés
Van olyan, hogy valakinek nem látom a barátait, ha az illető nem az ismerősöm. Gondolom, ilyenkor beállította, hogy az ismerőseit csak a bejelölt emberek lássák. Viszont olyat is láttam, hogy valaki nem az ismerősöm, viszont az ismerősei közül azokat látom, akik közös ismerőseink, de több embert nem. Ezt hogyan lehet beállítani?
2015. dec. 10. 11:38
 1/4 anonim válasza:

Az adatlapodon rákeresel az ismerős listádra, és ott találsz egy "adatvédelmi beállítások" opciót ennek kapcsán.

Ott beállítható akár az is, hogy senki se lássa a listát, vagy "közeli ismerős" csoportok, stb.

2015. dec. 11. 20:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. De akkor a közöseket látják?
2015. dec. 12. 00:36
 3/4 anonim válasza:

Ezt nem tudom, mivel lehet állítani, de gyakran azt tapasztalom facebook-on, mintha véletlenszerűen állítgatna, pl. nálam is, amit nem állítottam be.

De szerintem a közöseket biztos nem rejti el.

2015. dec. 12. 00:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Talán az a legbiztosabb, ha kipróbálom, és megkérdezek valakit, csak arra is kíváncsi lennék, mit lát, aki nem ismer. Tudom, erre van alkalmazás, de az érdekel, hogy látja a közös ismerőseimet, azon meg az az alkalmazás nem segít.
2015. dec. 12. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!