Mi a véleményteke az Invitel internetről?
Borzalmas. Pocsék ügyfélszolgálat, gyakran szaggat, drága. Ha játékra kell akkor még hozzá jön a packetloss és a magas ping. Érdemes a facebook oldalukat megnézni. A többi szolgáltatónak az oldalán is lehet látni, hogy vannak problémák, de itt katasztrófa szokott lenni... Jah meg hiába van hűség ha egyoldali szerződésmódosítás miatt egyre többet fizetsz. A szerelők hülyék de komolyan (nem tudja mire jó a MAC mire jó a portolás....) Még akkor sem hiszik el, hogy náluk van a gond amikor 6-7 routert cserélik. Nálunk torrent off mert ha fut akkor elszáll a net (nem vok hülye, be állítom, hogy a netem kevesebb mint felét zabálja, kevés kapcsolattal) de így is elszáll régen bírta kb 5éve :(.
Szóval szerintem a legrosszabb szolgáltató, ennek ellenére ahol én lakok ott nincs más.
nálunk az van...húgom youtubeozik akkor már a wow nem kicsit szaggat...mobil netről simán wowozok, de inviteltől kapott "internet" sokszor szakadozik, lassú...arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyi a garantált sávszélesség...
ha van lehetőséged akkor ne őket válaszd...
22F
Nekünk tőlük van a net, IPTV, telefon is.
A net stabil. 10 ms körüli ping, 30 Mbites letöltés, 5 Mbites feltöltés.
3 év alatt még soha nem volt semmi gond.
A TV néha szokott akadozni, de ritkán. Összességében azzal is meg vagyunk elégedve. A csatornák képminősége is tökéletes.
A telefont nem használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!